Tijdens verlenging coronomaatregelen staan wij klaar om ondernemers bij te staan

Net zoals vele andere bedrijven hebben wij ook te maken met de coronamaatregelen en de verlenging ervan. Als kantoor zijn we ‘gesloten’, maar wel bereikbaar per mail en telefoon. Als het echt niet anders kan spreken we af met de klant om allerlei stukken te ontvangen. Natuurlijk houden we dan rekening met alle maatregelen van het RIVM.

boekhouder arnhem

De medewerkers van Boga Administratiekantoor zijn druk bezig met de aanvragen om de ondernemers een helpende hand te bieden. Alle ondernemers krijgen de ruimte voor het stellen van vragen bij de diverse aanvragen voor tegemoetkomingen. We hebben zelfs een spreekuur geopend om de mkb bedrijven en de ZZP’ers te adviseren en te ondersteunen met de aanvragen. Want voor velen is dit alles behalve makkelijk.

Mocht je nog vragen hebben over het doorbetalen van de lonen of extra bijstand als zzp’er laat het ons dan weten! We helpen u graag verder onder het genot van een kopje koffie. Ook als u geen klant bent kunnen we kijken hoe we u kunnen helpen met al uw vragen omdat u nu ook te maken heeft met een enorme omzetverlies. U kunt makkelijk contact met ons opnemen door te bellen met 026-3633667 of te mailen.

belastingadvies arnhem