Een goede boekhouder vinden voor uw eigen bedrijf?

Bent u ook op zoek naar een goede ondernemer? Of zoekt u een boekhouder die altijd bereikbaar is wanneer u dat wenst. Voor beiden is het van belang dat uw boekhouder de taal spreekt waar u ook veel binding mee heeft. En met taal doelen we natuurlijk niet alleen op Nederlands, Turks of Arabisch. Uw boekhouder moet uw bedrijf en u goed begrijpen zodat u maandelijks of per kwartaal het juiste advies krijgt.

17 jaar ervaring in alle sectoren

Bij Boga Administratie en Belastingadvsieurs BV hebben ze na 17 jaar zoveel ervaring opgedaan, dat adviseurs tegenwoordig in alle ’talen’ kunnen communiceren om het zo begrijpelijk mogelijk te maken voor de zzp’er of de starter. Het maakt dan niet uit of u al bestaande onderneming hebt of gaat beginnen in de zorg./ De expertise is aanwezig, waardoor u hierdoor foutloos kunt functioneren en geld kunt verdienen.

boekhouder vinden

De boekhouder anno 2020 

Bij Boga is de service zo hoog dat we zelfs langs gaan bij een autogarage of supermarkt. Ook de zzp’er die net begonnen is kan een bezoek verwachten van een van de accountmanagers van Boga. Digitaal communiceren is natuurlijk handig, maar het persoonlijke contact is toch het fijnst. Bij Boga vinden we dan ook dat we altijd bereikbaar moeten zijn voor de klanten die dat wensen. Wij passen ons altijd aan, aan de wensen van de klant. Net als bij een supermarkt is het toch soms fijner om zelfs de appels uit te kiezen in plaats van het te laten bezorgen. Kwaliteit staat dus voorop bij Boga en dat dragen we ook uit door een flexibele houding door de klant centraal te stellen.

Zoekt u een geschikte boekhouder met ervaring in verschillende sectoren dan kunt u contact met ons opnemen en nodigen wij  graag uit voor een kop koffie. Of u klant wordt bij Boga of niet, de koffie staat altijd klaar.

Boekhouder arnhem