OVER BOGA ADMINISTRATIEKANTOOR

Boga Administratiekantoor maakt boekhouden leuker

Boga Administratiekantoor is al sinds 2000 een begrip. Het bedrijf is door de jaren heen enorm gegroeid dankzij een persoonlijke aanpak en goede analyse van de cijfers van de ondernemer. Al  17 jaar lang zorgt Boga Administratiekantoor ervoor dat boekhouden leuker kan zijn. Er is altijd wel een adviseur van Boga Administratiekantoor die gereed staat om samen met u de cijfers door te nemen.

Duizenden ondernemers hebben inmiddels al een gesprek gehad met een van de adviseurs  van Boga Administratiekantoor. Verschillende experts van Boga Administratiekantoor staan voor u klaar, waaronder boekhouders, fiscalisten, accountants en belastingadviseurs. De adviseurs van Boga Administratiekantoor zijn experts in hun vakgebied en spreken de taal van de ondernemer. Als u geen tijd heeft om te komen, dan komen de adviseurs van Boga Administratiekantoor bij u langs.

Cijfers en Stats

Boga Administratiekantoor werd in 2000 opgericht. Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid en werken er verschillende adviseurs en experts bij het bedrijf. Inmiddels beschikt het bedrijf over een dekking in heel Gelderland, Noord-Brabant, Overijssel, Limburg en Utrecht. Wij zien u graag terug bij ons hoofdkantoor in Arnhem.

Handelsregister

Boga Administratiekantoor is gevestigd aan de Sonsbeeksingel 85, 6821 AC in Arnhem. Dienstverlening vindt plaats onder algemene voorwaarden, op aanvraag verkrijgbaar en gedeponeerd bij de KvK in Arnhem.  KvK 09126555.