Hoe kies je een goede bedrijfsnaam als starter?

Het blijft een interessante vraag voor een starter. Hoe kies je een goede naam als bedrijfsnaam voor jouw nieuwe bedrijf.

boekhouder Arnhem

Elk ondernemer moet altijd eerst goed kijken of zijn nieuwe naam past  bij zijn producten en diensten. De klanten en potentiele klanten moeten op basis van de naam al weten wat jij verkoopt. Een ludieke toevoeging kan hierbij zeker helpen. Een goede bedrijfsnaam mag zeker niet gaan irriteren. Dit zou leiden tot omzetverlies omdat klanten hierdoor kunnen kiezen voor een concurrent. Herkenning is dus belangrijk voor potenitiele klanten. Hoe makkelijker een bedrijfsnaam hoe meer herkenning, traffic naar de website en vaak ook meer omzet.

boekhouder in Arnhem

ZZP’ers kiezen vaak voor hun eigen voor of naam met een toevoeging in de sector waar ze actief zijn. Ook de initialen kunnen vaak ruimte bieden voor het bedenken van een nieuwe naam. Als je hier echt even over wilt nadenken en toch advies wilt voordat je naar de KvK gaat voor een inschrijving neem dan contact op met een van de adviseurs van Boga Administratie en Belastingadviseurs.

bedrijf starten in Gelderland