Een boekhouder voor uw zorgbedrijf is meer dan alleen administratie

Heb jij een zorgbedrijf of begin je binnenkort met een zorgbedrijf als zzp’er of in an andere vorm? Maak dan niet meteen een keuze zonder onderzoek te doen naar een kantoor of aanbieder die zich heeft gespecialiseerd als zorgboekhouder.

Zoek uw zorg boekhouder goed uit

Zoek eerst alles uit, stuur een mail of neem contact op om te kijken hoe snel dat gaat. Mocht je tegenvallende reacties ontdekken, dan is dat al een eerste stap om wel of niet te kiezen voor een boekhouder. Bij Boga zijn er veel specialisten voor ZZP’ers in de zorg die u de aandacht en tijd willen geven zodat u met alle rust alle aandacht kunt geven aan uw zorgactiviteiten. Niet alle aangeboden diensten of boekhouders zijn tenslotte gelijk.

zorg zzp boekhouder

Wij voeren uw administratie uit en u doet gewoon waar u goed in bent

U kunt uw werk met alle liefde en zorg uitvoeren, terwijl uw administratie en alle andere zaken in goede handen zijn bij Boga. We kunnen u met alles helpen, zelfs met het maken van facturen die we kant en klaar kunnen verzorgen zodat u dat alleen nog maar hoeft door te sturen. Bij Boga ontzorgen we u als boekhouder zodat u zich volledig kunt concentreren op uw zorgwerkzaamheden voor andere mensen. Hierdoor kunt u meer mensen helpen en zorg leveren omdat uw boekhouder alles voor u doet op het gebied van administratie.

  • Bij Boga Administratie en Belastingadviseurs wordt uw administratie ingericht en op een overzichtelijke manier bijgehouden. U kunt altijd de cijfers per maand of per kwartaal krijgen indien u dat wenst.
  •  Op een overzichtelijke manier wordt uw boekhouding als zorgbedrijf bijgehouden. Dankzij een uniek systeem is dit allemaal ook mogelijk.
  • De omzetbelasting per kwartaal wordt door ons uitgevoerd. U krijgt hier ruim van te voren informatie over en kunt er dan voor zorgen dat het bedrag wordt overgemaakt aan de belastingdienst.
  •  Aan het einde van het jaar wordt uw inkomstenbelasting verzorgd met de bijbehorende jaarcijfers. U krijgt altijd een jaarrapport van ons, zodat u dit ook kunt gebruiken voor derden zoals de bank of andere instanties die daar om zouden kunnen vragen.
  •  Al uw vragen over administraties en belastingen worden natuurlijk ook op een aandachtige manier in behandeling genomen, samen met bovengenoemde punten.
  •  U krijgt geen facturen per uur of per minuut voor de werkzaamheden. Er is niemand die de tijd bij gaat houden, of u extra rekeningen gaat verzenden voor het indienen van uw omzetbelasting of het maken van een jaarrapport. Bij Boga betaalt u maandelijks een vast bedrag, zodat u geen verrassingen krijgt met extra facturen of hoge bedragen die u in een keer moet betalen.

bedrijf starten als zorg zzp