Een goede boekhouder zorgt voor extra omzet bij uw bedrijf

Een goede boekhouder of accountant zorgt er altijd voor dat u verder kunt met uw bedrijf en meer omzet kunt genereren. Als ondernemer hoeft u zich dan nog alleen te focussen op uw verkoop en klantrelaties. Bij Boga Administratie en Belastingadviseurs is het dan ook niet anders. De klantĀ  krijgt 100% aandacht en kan langskomen wanneer het hem of haar schikt.

belastingadviseur Arnhem

Met de nieuwe vestiging aan de van Ir J.P van Muijlwijkstraat in Arnhem zal dit nog meer van toepassing zijn vanwege de locatie en de bereikbaarheid van het kantoor. Verwacht wordt dat de verhuizing rond medio januari (2019) afgerond zal zijn.

De adviseurs bij Boga hebben allerlei specialiteiten in een bepaalde niche en jarenlange ervaring. Met de juiste connecties en een persoonlijke aanpak krijgen alle klanten alle aandacht die zij nodig hebben. Of de ondernemer of Arnhem komt of uit een andere stad is dan niet relevant. Dankzij allerlei communicatiemiddelen is de afstand naar de boekhouder niet meer zo ver als vroeger. En dit is bovendien ook geen excuus om klanten niet op locatie te bezoeken. De Unique Selling Points (USP’s) van een boekhouder is dus meer dan alleen de prijs en persoonlijke aandacht.

boekhouder Nijmegen

Bij Boga Administratie en Belastingadviseurs is er veel expertise opgebouwd door een team met ervaren adviseurs. Of het nu om een bakkerij gaat of een advocatenkantoor. De ervaring leert dat de klanten zelf beoordelen of zij tevreden zijn met de boekhouder of niet. Geen enkele ondernemer zal jarenlang bij de boekhouder blijven als hij ontevreden is over de gang van zaken.

Wilt u binnenkort advies over uw lopende bedrijfsactiviteiten of denkt u aan het opstarten van een nieuwe onderneming? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van de adviseurs van Boga Administratie en belastingadviseurs via 026-36 33 667 of per mail via info(at)boga-advies.nl. De koffie staat altijd klaar.

bedrijf starten in Arnhem