Begin jij binnenkort ook als zzp’er in de zorg?

Mocht je binnenkort ook als ondernemer in de zorg willen werken als zzp’er dan dien je rekening te houden met nieuwe belastingregels.

Is het interessant voor jou om als zelfstandige zonder personeel (zzp) door te gaan ? Maak je voldoende uren om in aanmerking te komen voor kortingen als startende ondernemer. Of heb je andere vragen over hoe je je uren moet bijhouden en welke facturen jij kunt meenemen in de administratie? Stel ze graag aan ons, zodat we u verder kunnen helpen.

Speciale zzp zorg desk

Voor al deze vragen hebben wij een speciale desk geopend zodat we de startende ondernemer van advies kunnen voorzien. Ook als u nog geen inschrijving bij de KvK hebt en twijfelt of dit verstandig is kunt u  bij ons aan de bel trekken voor advies. De adviseurs van Boga helpen u graag verder. Uw boekhouder dient u te ontzorgen van alle belastingzaken zodat u zich kunt focussen op uw werk als zorgverlener. De experts bij Boga weten u precies te vertellen wat u dient te doen en wanneer u dat dient te doen zodat u niet onnodig boetes krijgt omdat uw aangiften niet zijn gedaan.

Regel uw belastingzaken op tijd

Niets is vervelender dan het niet op tijd doorgeven van de juiste gegevens aan de belastingdienst. Het maakt dan niet uit of het om een bezwaar of een aangifte gaat. Regel uw administratie goed zodat uw bedrijf op een gezonde manier verder kan zonder al te veel problemen. Als er dan al problemen zijn met uw boekhouding dan kunt u bij ons terecht.

Indien u langs wilt komen voor een kop koffie dan horen we dat graag.