Belastingaangifte per kwartaal kan ook heel makkelijk en leuker worden

Indien je net bent gestart als ondernemer of pas een paar maanden actief facturen maakt als zzp’er of bedrijf is er nog niet veel aan de hand. Als de facturen maar oplopen van 001, naar 002, enz. Dat een factuur natuurlijk moet voldoen aan wettelijke eisen, spreekt voor zich. Een factuur zonder bedrijfsnaam of KvK nummer is al eigenlijk geen factuur. Wij hebben hier allerlei erkende sjablonen voor.

Omzetbelastingaangifte doen per kwartaal of per maand

Een vervolgstap voor de hardwerkende zorg zzp’er of eigenaar van een beautysalon is het doen van een omzetbelastingaangifte. Vaak moet dit per kwartaal (drie maanden) en moet er van alles geregeld worden. De inloggegevens van jouw belastingportaal heb je nodig, alle omzetfacturen en inkoopfacturen zijn ook een vereiste. Nu begint het het al wat moeilijker te worden. Bij Boga Administratie en Belastingadviseurs helpen we dan graag verder. Natuurlijk ook daarvoor, alvorens je gaat beginnen als ondernemer. Je hoeft alleen maar te bellen of WhatsAppen voor een afspraak.

belastingaangifte kwartaal

Alles kan tegenwoordig digitaal verzonden worden 

Bij Boga kun je als zzp’er, eenmanszaak of vof alles benodigde gegevens digitaal zenden. Dit kan per mail, wetransfer of WhatsApp. Het is niet nodig om de boekhouding maandelijks zelf persoonlijk langs te brengen. En heel veel boekhoudsoftware maken het mogelijk om foto’s te maken en dit alleen toe te voegen aan uw ‘online’ administratie. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op zodat we je kosteloos advies kunnen geven zodat je een prima start kunt maken.

Bij Boga maken we de belastingaangiften en het boekhouden makkelijker dan het is. De adviseurs hebben jarenlange ervaring met diverse eenmanszaken of grote bedrijven waardoor alle kennis en en ervaring in huis. Een belletje is voldoende om hele systemen voor u op te zetten en uw zorgen weg te nemen. Een kopje koffie of thee staat dan ook altijd klaar voor de startende ondernemer die net even iets meer aandacht en service wenst.

boekhouder arnhem