Vacature beschikbaar voor de functie van Financial Manager

Bij Boga Administratie en Belastingadviseurs zijn we constant op zoek naar nieuwe medewerkers op locatie en bij klanten van ons. 

Twee vacatures 

We zijn op dit moment op zoek naar twee enthousiaste kandidaten voor de functie van Financial Manager en Administratief Medewerker.

Voor beide functies dien je minimaal een afgeronde MBO-opleiding te hebben. De kandidaten komen in aanmerking voor een van deze functies in Arnhem. Het gaat om een full-time functie waarbij je rekening dient te houden met kantoortijden als werktijden. Ook als je binnenkort pas klaar bent met jouw studie kunnen we eventueel wat voor jouw betekenen. We hebben altijd wel part time medewerkers nodig voor diverse werkzaamheden.

Begrip in Arnhem en omgeving

De arbeidsvoorwaarden en salarissen worden nader besproken met geinteresseerde kandidaten. We betalen natuurlijk markt conform en we garanderen dat we een leuke werkomgeving hebben. Boga Administratie en Belastingadviseurs bestaat inmiddels 17 jaar en is uitgegroeid tot een begrip in Arnhem en omgeving.

Mocht je interesse hebben of ken je iemand die graag bij Boga zou willen werken. Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar info@boga-advies.nl. Ook als je vragen hebt kun je mailen.