Een geschikte boekhouder voor uw branche of sector

Boga Administratiekantoor heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan. En die ervaring wordt dagelijks toegepast om de klanttevredenheid op een hoger niveau te brengen.

Al meer dan 17 jaar ervaring bij Boga

Al meer dan 17 jaar adviseren wij van Boga verschillende bedrijven in verschillende sectoren en branches. Hierdoor is er veel ervaring bij het adviseren van zzp’ers, MKB-bedrijven en grote bedrijven. Of het om belastingadvies gaat of het opstellen van een jaarrekening is niet relevant. Bij Boga Administratiekantoor wordt er een totaalpakket aangeboden zodat de klant zich alleen bezig kan houden met eigen werkzaamheden. Niets meer of minder dan dat.

Boekhouder arnhem

Bakkerij of een bouwbedrijf beginnen

Het maakt bij Boga administratiekantoor niet uit of je een bakkerij hebt of een bouwbedrijf. Het is zelfs niet relevant hoe groot uw supermarkt of advocatenkantoor is. Afhankelijk van uw administratie krijgt u een team die u begeleidt als klant zodat u altijd een antwoord krijgt op uw vragen.

Boekhouder die altijd bereikbaar is

Bij Boga zijn ze altijd bereikbaar voor uw bedrijfsvragen over belastingzaken of uw boekhouding. Tijdens kantoortijden, en zelfs op afspraak daarna, kunt u langskomen voor uw problemen die direct opgelost dienen te worden. Boga Administratiekantoor is per telefoon 026-36 33 667 altijd bereikbaar van maandag 09.00 tot 17.30 uur. Indien u liever uw vragen per mail wilt stellen dan kan dat ook door een mail te sturen naar info(at)boga-advies.nl.

De blogs over boekhouding en belastingzaken worden ook via social media gedeeld. Boga Administratiekantoor heeft een eigen Facebook-pagina die u ook kunt volgen door de pagina te ‘liken’.

belastingadviseur arnhem