Tussen begraven post lagen ook veel brieven van de Belastingdienst

Onlangs werd bekend dat bij een bos in Laren duizenden brieven maandenlang begraven zijn geweest door de postbezorger. Hier zaten ook veel brieven van de Belastingdienst bij. De Belastingdienst heeft deze brieven nu onderzocht. De brieven zijn door ambtenaren een voor een geopend om de geadresseerden vast te stellen. De rijkste instantie van Nederland wil voorkomen dat mensen betalingsachterstanden of schulden oplopen omdat belangrijke post nooit is binnengekomen.

accountant arnhem

Oplossing per individueel geval

Verschillende bronnen melden dat de gegevens nu zijn verzonden naar de vestiging van de Belastingdienst in Apeldoorn. Per klant zal nu bekeken worden wat er moet gaan gebeuren. Als klanten nooit een brief of een betalingsverzoek hebben ontvangen hebben ze nooit de gelegenheid gekregen om te betalen. Dit zal nu per individueel geval bekeken worden en mogelijk volgt een uitstel van betaling of een verlenging van een bezwaartermijn.

Om hoeveel gemiste brieven het van de Belastingdienst is niet helemaal duidelijk. Ook is niet helemaal duidelijk of alle opgegraven post wel ‘back’ is. Mogelijk is er ook opgegraven post op andere locaties als de verdachte niet alles op een plek heeft ingegraven.

boekhouder arnhem